Civiele techniek vacatures voor jou

Gepubliceerd op: 2 november 2022
civiele techniek vacatures

Civiele techniek is een vakgebied dat zich richt op het ontwerpen, bouwen en onderhouden van alle soorten infrastructuur. Dit is een tak van techniek die grote invloed heeft op stedelijke ontwikkeling en transport, het milieu, de watervoorziening en vele andere essentiële aspecten van de samenleving. Er zijn veel civiele techniek vacatures waarop je kunt kijken en waarop je kunt solliciteren. Dit vakgebied is een geweldige kans voor jou, omdat het een geweldige carrière biedt, samen met een grote hoeveelheid kennis en werkgerelateerde ervaring. Enkele voorbeelden van vacatures waar je op dit gebied op kunt solliciteren zijn projectleider civiele techniek, voorman en 3D-modelleur.

3D modeler kunstwerken en waterbouwkunde

Een 3D-modelleur in de civiele techniek is een zeer uitdagende functie. Je taak hier zal zijn om verschillende technische dingen met betrekking tot bruggen, riolen, tunnels, kademuren en nog veel meer in 3D te modelleren. Afhankelijk van de taak van je team werk je aan zowel kleine als grote projecten. Om je taken te vervullen, zul je vele technologische platforms gebruiken om je projecten te kunnen ontwerpen. Het betreft een professionele vacature, dus je bent in het bezit van een HBO- of WO-diploma Civiele Techniek of Waterbouwkunde.

Voorman civiele techniek

Een civieltechnisch voorman is een hoofduitvoerder bij civieltechnische projecten. Je krijgt de taak om verschillende projecten te beoordelen en te onderhouden en zelfs de nodige begeleiding te geven aan alle betrokken teams. Daarnaast werk je met veel technische gegevens zoals diverse specificatieslijsten en bijbehorende tekeningen. Om te slagen als voorman is een HBO- of MBO-diploma vereist. Je hebt ook een goed begrip van leiderschaps- en coördinatievaardigheden nodig, aangezien je met veel mensen zult werken. Je zult aan sommige van deze mensen ook leiding geven.

Projectleider civiele techniek

De functie van projectleider is belast met het vertegenwoordigen van een adviesgroep op het gebied van civiele techniek. Dat betekent dat je waarschijnlijk elke dag bij tal van projecten betrokken zult zijn. Je communiceert met je adviesgroep, lokale autoriteiten en zelfs andere aannemers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van rapportages en offertes, kwaliteitscontroles en het benaderen van nieuwe en oude klanten. Om een ​​levensvatbare kandidaat te worden voor deze functie, dien je minimaal een MBO-diploma Civiele Techniek te hebben.

Meer lezen?